Image result for kata kata sunda cinta setia romantis

Kata Kata Sunda Cinta Setia Romantis

Posted on 327 views

Kata Kata Sunda Cinta Setia Romantis – Perlu Kata-Kata Romantis Untuk Pacar? Yah, Dalam menggungapkan perasaan cinta kadang-kadang kita memanglah butuh memakai kalimat yang sedikit lebih romantis supaya dapat memberi kesan yang lebih menyentuh pada seorang. Secara singkat, mudah-mudahan saja anda dapat memperoleh inspirasi dengan kata kata romantis bahasa sunda di bawah ini.

Image result for kata kata sunda cinta setia romantis

Kata Kata Sunda Cinta Setia Romantis

Abdi resep ka anjeun tulus dina jiwa raga abdi, abdi teu teurang kos kumaha abdi dina titingalian anjeun. Anu abdi jelas, dina ka kurangan ieu ijinan abdi menulis ngaran anjeun di hate ieu, ti mimiti wauh sareng anjeun moal sempat ka hapus rasa mikacinta abdi ka anjeun, ayena sareng salamina.

Bln… Ca’angan anjeuna di setiap wengi na. Bentang.. Jadikeun wengi ieu, wengi anu endah kanggo manehna. Yang diimpikan.. baturan anjeunna dina istirahat na. Sarta matahari.. Hudangkeun anjeunna enjing dina poe isukna nu endah.

Ingetan abdi dina lamunan anjeun, impikeun abdi dina sare anjeun. Tingkah sasakali anyobian mopohokeun abdi, margi anjeun nyaeta hiji-hijini jalmi anu selalu aya dina jero hate abdi.

Isuk anu cerah nyaeta sabot sareng anjeun, wengi anu endah nyaeta sabot ngadenge keun nada anjeun, hate mungkin saja bungah sabot abdi dapat ngabogaan anjeun salamina.

Wauh sareng anjeun nyaeta hiji anugrah. Nganyenyeri anjeun nyaeta hiji larangan. Maturan hirup anjeun nyaeta hiji kabagjaan, Ninggalkeun anjeun nyaeta hiji kebodoan.

Lamun misalna abdi dititah milih manehna atawa acis, Mangka abdi bade milih acis. Sabab abdi bade meser sadaya rasa cinta manehna, agar manehna henteu tiasa masihan rasa cintana ka anu sejen.

Sanajan renggang terkena fana dunya, sanajan hina dimata jalmi, sanajan harta beuki teu aya, sanajan jarak urang pajauhan, anu perlu mah urang jagaan rasa cinta urang duaan!

Cinta sajati kuring moal kantos leuseuh, kaasih kuring moal kantos nyandung, kaasih satia kuring moal kantos mangkat, rasa deudeuh kuring moal kantos ancur. Kaasih deudeuh kuring moal kantos leungit salamina sareng anjeun!

Tingkah kantos ngukur rarasaan mikacinta. Tingal kedah ku urang dengekeun jeung rasakeun. Lamun akur, eta hartina aya katulusan di hate urang duaan, janten lakukeun hal anu sae engkina.

Rasa mikacinta masihan kabagjaan janten oge kasedihan. Terkadang kasedihan nu ku urang rasakeun jadi hiji kabagjaan ti jalmi anu reseupen ka urang.

Lamun dua insan entos satia, mangka kacipta rasa kanyaah, rasa kanyaah dapat barobah jadi kabagjaan anu engkina bakalan sajahtera salamina.

Lamun abdi geuring, obatan abdi kalawan rasa nyaah anjeun. Sarta lamun abdi ka susahan pertolongan abdi kalawan do’a ti anjeun.

Abdi teu hoyong kaleungitan diri anjeun, anjeun kawas getih nu aya di jero nadi sarta nafas abdi, sabab anjeun cinta sajati abdi, abdi hoyong ngajaga anjeun dugi ahir hayat abdi.

Abdi bener-bener henteu ngartos naon harti diri ieu. Mun teu aya anjeun, diri ieu harapan karasa hampa. Abdi bener-bener henteu mampu hirup dina poek hate ieu mun teu sareng anjeun.

Anjeun sapertos mentari anu ngahanetkeun awak kuring. Anjeun sapertos hujan anu nyejukeun nafas kuring, basa halodo memerih hate sarta hirup kuring.

Cinta teu salamina endah, cinta mungkin saja nye-nyeuri lamun teu aya rasa silih babagi. Sabab cinta kudu salamina silih babagi jeung silih masihan.

Image result for kata kata sunda cinta setia romantis

Kata-Kata Bhs Sunda Untuk Pacar

” Kagagalan tina hiji hubungan cinta, nyaeta hal anu umum. Wanci urang dapat bangkit tina kagagalan, eta tandana urang mungkin saja jalma anu mengagumkan ”

” Lamun misalkeun jalmi anu paling anjeun resep mangkat ninggalkeun, tingkah teras sedih karenana, sabab tetapi urang terus menerus sedih, urang bakalan poho kalau diri urang oge bermakna. “

” Terkadang, beda karna kabodoan diri sorangan, urang ngarasa kesel ka hiji jalma. Tapi urang sedih basa ningali kanyataan sabab manehana teu dapat deui di yakin.

” Tingkah loba ngaharap kamanehna anu teu ngahargaan perasaan urang deui. Konsentrasi bahagia ka anu urang boga ayena, jeung tingkah ngarasa sedih pikeun nu teu ku urang boga.

” Rasa cinta henteu selalu datang tina titingalian mata hungkul. Terkadang rasa cinta oge datang tina ayana rasa tulus tina jero hate, jadi yakinkeun ka hate anjeun sorangan.

” Henteu kabeh kembang mungkin saja simbol cinta, tapi mawar dapat. Henteu kabeh tangkal dapat hirup tetapi teu aya cai, tapi tangkal kaktus dapat. Henteu kabeh jelema mungkin saja kabogoh anu bager, tapi maneh dapat. “

” Hayang rasana kuring ngarangkai kabeh kata cinta anu aya di dunya ieu, selalu bade ku kuring kumpulkeun, agar anjeun nyaho gede pisan rasa cinta kuring ka anjeun. ”

” Tilu kata ka ungkap dina jero hate, hiji seuri mungkin saja sinyal pesona. Abdi alunkeun suara tapi teu aya suarana. Ngan lewat tulisan ieu abdi bade tuliskeun kalau abdi : Bogoh ka anjeun. “

” Lamun hirup anjeun ngarasa jemu, cobalah teras solat jeung nga do’a ka gusti allah. Sabab lewat solat, hirup anjeun bakalan dapat tenang jeung bagja. ”

” Kegagalan dalam percintaan yaitu hal yang umum. Waktu anda dapat bangkit, tersebut yang membuat kamu jadi orang yang mengagumkan. “

” Abdi beda jalmi anu prima pikeun anjeun, jeung beda oge anu paling alus pikeun anjeun. Tapi anu tentu, abdi nyaeta jalmi hiji-hijina anu selalu inget ka anjeun. ”

” Hate lamun tos dipinuhan ku rasa cinta jeung pikanyaah, dapat ngajadikeun rasa cinta anu tulus, jeung ikhlas pikeun lewih perduli ka sasama. “

” Urang moal bakalan dapat hirup sorangan, perlu pertolongan jalmi anu sejen. Jadi, pastikeun jalmi eta teh nu dapat ku urang andelkeun. ”

” Moal tangtos awewe nu ku urang resep eta manehanna moal bakalan nyieun nyeuri hate ka urang. Terkadang manehana nu seringkali ngalakukeun eta teh. “

” Jagaan rasa cinta nu ku anjeun boga ayena. Sabab, cinta ibaratkeun jantung. Anjeun moal sempat dapat nyaho iraha eren na. ”

” Tetapi abdi tiasa, abdi hayang menulis ngaran anjeun dina langit-langit nu loba bentangna nu endah itu, agar kabeh jalma dapat nyaho eta gede pisan rasa pikanyaah abdi ka anjeun. “

” Pohokeun masa lalu pait nu harita, tingkah ngarasa sieun ngalewatan poe ayena. Lakukeun anu paling alus ayena. Berjuang pikeun manehna anu ku anjeun pikaresep. ”

” Tingkah ceurik jeung selalu ngarasa sedih ka manehna anu tos ninggalkeun anjeun. Sabab, terkadang urang kudu ikhlas kaleungitan jalma anu ku urang pikanyaah agar datang nu lewih hade. “

” Rasa cinta nyaeta anugrah nu paling endah, tapi mun misalkeun urang reseup ka hiji jalmi, teras tingkah ngarasa hayang ngabogaan nana, tapi upayakan jieun manehna agar dapat kerasan mun aya disisi urang. ”

Nah sekian artikel tentang Kumpulan Kata-Kata Romantis Bahasa Sunda Untuk Pacarnya. Mudah-mudahan anda dapat juga lebih sayang lagi deh dengan pacar anda masing-masing? Serta terimakasih atas saatnya.

Related Keyword:

  • kata kata sunda cinta setia romantis
  • keluarga dalem hadrotul mukarrom kanjeng romo KH Abdul Latif Madjid RA
  • bijak tni au
  • kata kata mutiara bikers sejati
  • Kh mohammad maroef